ACTE DE PRESENTACIÓ DE LA MEMÒRIA D’ACTIVITATS DE L’ANY 2022

Ahir, 29 de novembre de 2023, es va presentar la Memòria d’activitats de l’any 2022 del Consell Consultiu a la presidenta de les Illes Balears, Margalida Prohens, i al president del Parlament, Gabriel Antonio Le-Senne. La presentació tingué lloc al Consolat de Mar i hi assistiren, entre altres personalitats, els consellers d’aquest òrgan de consulta i diferents membres del Parlament, del Govern de les Illes Balears, del Consell Insular de Mallorca i del Consell Insular d’Eivissa.

Es va iniciar l’acte amb la intervenció de la consellera secretària del Consell Consultiu, Maria Ballester, que exposà les dades més significatives de la Memòria i assenyalà la importància de les funcions que té encomanades aquest òrgan de consulta. A continuació, el president del Consell Consultiu, Antonio José Diéguez, explicà les característiques d’aquest òrgan i, també, les principals mesures que s’hi han implementat aquests darrers anys per millorar-ne l’organització i el funcionament. Finalment, la presidenta de les Illes Balears va destacar la pluralitat del Consell Consultiu i va agrair a tots els membres la tasca que han dut a terme.

Durant l’acte, el president del Consell Consultiu va lliurar un exemplar de la Memòria a la presidenta de les Illes Balears i al president del Parlament. Aquest document es pot consultar en la pàgina de memòries del web.

Foto: Damià Prohens / GOIB