Botar menús i anar al contingut

Consell Consultiu de les Illes Balears

Idiomes


Notícia

Presentació de la memòria d'activitats de l’any 2018

dilluns, 6 / maig / 2019

Avui ha tingut lloc al Consolat de Mar la presentació de la memòria d'activitats del 2018. Han presidit l'acte Francina Armengol, presidenta de les Illes Balears; Baltasar Picornell, president del Parlament, i Antonio José Diéguez, president del Consell Consultiu. Hi han assistit, entre altres personalitats, els consellers d’aquest òrgan de consulta; la vicepresidenta i consellera d’Innovació, Recerca i Turisme, Isabel M. Busquets; el vicepresident primer del Parlament, Vicenç Thomàs; el president del Consell Econòmic i Social, Carles Manera; la directora de l’Advocacia de la Comunitat Autònoma, Lourdes Aguiló, i el president de la Reial Acadèmia de Jurisprudència i Legislació de les Illes Balears, Gabriel Garcías.

La consellera secretària del Consell Consultiu, Maria Ballester, ha exposat de manera breu les dades més significatives de la memòria, i s’ha referit a la celebració del 25è aniversari d’aquest organisme i a la importància de l’acció consultiva; així mateix, ha fet especial menció de l’aprovació de la Llei 1/2018, de 5 de març, de cossos i escales, i dels tràmits acomplerts per aprovar una nova relació de llocs de treball. Seguidament, ha intervingut el president del Consell Consultiu, el qual, en primer lloc, ha explicat els objectius assolits respecte a l’organització funcional i administrativa en aquesta legislatura, ha assenyalat el compliment dels 25 anys de la institució i la transcendència que té en aquests moments la funció consultiva, i ha fet referència a la necessitat de disposar d’una organització que respongui a l’especificitat derivada de les característiques pròpies del Consell; després ha lliurat un exemplar de la memòria a la presidenta de les Illes Balears i al president del Parlament. Ha tancat l’acte la presidenta de les Illes Balears, que ha agraït als membres del Consell Consultiu i al personal que hi treballa la feina que duen a terme, i ha remarcat el paper fonamental de garantia de la legalitat que representa aquest òrgan en l’elaboració de la normativa autonòmica.

La memòria de l'activitat consultiva de 2018 es pot consultar en l'apartat “Memòries” del web.Tornar al menú de navegació


Avís legal

Consell Consultiu de les Illes Balears - 2007

Powered by SD